Experiment

001-999

Förra veckan läste ett reportage i Aftonbladet om en tjej som ”samlade” på registreringsnummer. Eller ja samla är fel ord. Men hon skulle spana efter bilar i nummerordning med start från 001. Det tog henne 17 år att hitta bilarna i ordningen 001-999..

Jag kunde ändå inte låta bli att bli lite inspirerad av henne och även sugen på att själv testa svårigheten i det hela. Hur lång tid skulle det ta för mig att hitta alla bilar??

I måndags började jag spana bilar till och från jobbet.. Jag såg MÅNGA bilar men ingen som hade 001.. Jag måste ju börja från början såklart.. Men har jag väl bestämt mig för något så kan jag inte låta bli.. Så jag spanar så fort jag är ute bland bilar..

Idag till min lycka såg jag en liten bil med regnr 001… Tjohooo.. Let the game begin!!

Nu ska jag spana efter 002.. =)

Fler som är sugna på att jaga bilar med mig?? Eller är det bara jag som är tokig nog att hoppa på detta?? ;P

​Bil nr 001 hittades onsdagen den 27 april 2016.. 

18 reaktioner på ”001-999

  1. Haha kontrollfreak med listor så har jag redan utvecklat ett system där jag registrerar bilarna.. ?

    Nu är jag på jakt efter bil nr 004..

    Hade turen att se 004 sen 002 och sen 003.. Men de måste komma i rätt ordning så jag får fortsätta leta efter 004..?

  2. […] har väl inte glömt att jag håller på med bilnummerspotting? Jag började för två år sedan spana efter bilnummer på nummerskyltarna. Jag började 27 april 2016 med att se bil med nummer 001 sen har det bara rasslat in bilar efter […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.