Lina tipsar

2 månader fritt abonnemang hos Vimla

Vi skaffade ett Vimla-abonnemang till Isabells telefon. Först testade vi bara på prov för att det var gratis men det visade sig vara riktigt bra trots allt.

Hon använder sin mobil både till att ringa och sms:a men även surfar.. Vi har det billigaste abonnemanget till henne där hon får 2gb surf varje månad. (Fria samtal och sms) men Vimla är ganska frikostiga med surf och har ofta olika spel/tävlingar där man får extra surf. Surf som inte används flyttas till nästa månad.. Isabell surfar en hel del på sin mobil då vårt WIFI inte räcker till hennes rum ändå tar inte hennes pott slut på långa vägar. Pga så många gratistillskott som hon får..

Påskägg hos Vimla

Nu erbjuder Vimla nya kunder 2 månader gratis abonnemang. Du kan välja fritt bland abonnemangen och hitta det som passar dina behov bäst.

Vi får dessutom 10 kr avdrag var på våra fakturor så länge vi båda har kvar abonnemanget.. Du kan helt enkelt värva kompisar och få en gratis mobilräkning..

För att ta del av påskerbjudandet och 10 kr avdrag klickar du på länken HÄR och skaffar ditt abonnemang idag.

Varför betala när man kan få det gratis?

Om personen är under 18, student eller över 55 år så ingår extra mycket surf i potten.. Så glöm inte klicka i rätt abonnemang..

2 reaktioner på ”2 månader fritt abonnemang hos Vimla

    1. Hon har tidigare haft en mobil med bara möjlighet till Wifi (våra gamla) men för ett tag sedan fick hon även detta simkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.