Elin, Högtider, Inredning, Isabell, Julen 2018, Shopping, Sjukstuga

5mm, Lucia, pepparkakor och öroninflammation

Dessa fyra ord summerar ganska väl vår helg..

Helgen startade tidig för några av oss då jag vaknade med Elin.. Hela veckan har hon varit påverkad av sitt öra. Natten mellan sön/mån var hemsk. Hon sov inte många timmar den natten och inte vi heller.. Efter samtal med ÖNH började vi med medicinen och återkoppling i torsdags.. Dropparna hjälpte inget skulle jag vilja säga.. Elin har inte varit sig själv på hela veckan.. I torsdags kom även febern.. Efter att ha pratat med ÖNH fick det bli VC i fredags med bekräftad öroninflammation.. Eftersom hon redan har en tid till ÖNH på tisdag så ville läkaren avvakta antibiotika. Fördelen är att hon är pigg och glad ändå…

I lördags blev det ingen simskola för Elin så då kunde jag passa på att träna boxning.. 1,20h fy bubblan.. Men så najs.. Sen direkt hem och bygga pepparkakshus.. Lagom skakig i armarna..

Sen åkte jag och Daniel till Ikea för att handla Elins säng.. Hem och montera vilket tog hela kvällen. Vilket jobb.. Tyvärr satte 5mm stopp för våra planer men istället fick Elin en koja under sängen och Isabell ett sängbord.. Nu ska vi bara bygga framsidan sen är sängen komplett..

Idag har Isabell sjungit i kyrkan igen.. Denna gång luciatåg i V Alstads kyrka.. Så fint!! Isabell imponerar verkligen med sin sång och inlevelse.. Så fint och stämningsfullt..

Sen åkte vi hem och firade andra advent med god mat och familjemys.. I morgon är det åter vardag igen för tre av oss. Elin får fortsätta vara hemma några dagar till.. Hon är inte redo för förskolan än.. Men snart får vi hoppas..

Trevlig andra advent på er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.