Utmaningar

Fotoutmaning: Vår i april Dag 6

fotoutmaning

Fotoutmaningens utförande

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.
  • Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.
  • Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.
  • Använd bilden ovan som hör till utmaningen.
  • Tolka helt från ert hjärta.
  • Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Dagens tolkning

Fotoutmaning
När det är vår läggar jag mössan

Äntligen kan jag lägga mössan och låta håret få frisk luft.. Jag känner mig alltid instängd i en mössa samtidigt som jag tycker det är skönt att inte frysa.. Hela vintern har jag tänkt att jag skulle skaffa mig ett pannband men ja nu är vintern över och jag har fortfarande inte skaffat mig ett.. Får väl bli ett uppdrag till nästa vinter att hitta ett pannband som faller mig i smaken.. Finns många fina..

2 reaktioner på ”Fotoutmaning: Vår i april Dag 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *