Bloggrelaterat, Utmaningar

7 saker om Maxarna

Det var länge sedan jag svarade på lite frågor i en utmaning därför blev jag lite sugen att hoppa på utmaningen som Madelena delade. 7 frågor om Maxarna.. Ett sätt att lära känna mig lite bättre.. 😉 Det är förvisso lite onödigt vetande kan jag tycka.. Men det är ändå lite roligt.. Så låt oss börja.

1 Vad gjorde jag för 10 år sen: För 10 år sedan var året 2008 och jag bodde med Daniel och vår katt Sture i Äsperöd. Jag jobbade som förskollärare på en förskola för döva och hörselskadade barn i Lund. Vi hade inga planer på bröllop men ganska så exakt ett år senare bestämde vi oss för att gifta oss fyra månader senare. 😉 Så när vi väl tog beslutet gick det fort.

2 Vad gjorde du för ett år sen: För ett år sedan var mitt liv ganska likt livet idag.. Jag jobbade halvtid som lärare och studerade halvtid till speciallärare med inriktning döv/hörselnedsättning. Barnen var små och gick båda på förskolan. Jag ägnade mycket tid på bloggen och även såg till att det blev en riktig inkomstkälla där jag varje måndag fick lön för mödan. =)

3 Fem snacks du gillar: Smash är ju favoriten, popcorn, Polly, Gott & Blandat, saltade chips

4 Fem sånger du kan texten till utantill: Var ska vi sova i natt? Jag ljuger så bra, Alla flickor, Du måste finnas, När en flicka talar skånska.

5 Vad skulle du göra om du var miljonär: Då antar jag att jag inte har några lån utan att jag är miljonär på kontot. Då hade jag investerat och försökt leva på räntor ett tag tills min förmögenhet ökat ytterligare. Sen skulle jag nog vilja resa och se världen.

6 Fyra dåliga vanor: Gärna öppnar godispåsen när barnen somnat. Somnar till 97% så fort vi startat en film eller tv-program. Läser ofta sms men är sämre på att svara i direkt anslutning. Måste alltid uppdatera mig på facebook, instagram och blogg trots att jag precis kollat flödet.

7 Fem saker jag gillar att göra: blogga, resa, umgås med nära och kära, planera, titta på serier, fotografera

Maxarna hos Hällåkra vingård
Jag besöker Hällåkra vingård

Nu är min utmaning till dig.. Vem är du?? Kommentera gärna och beskriv vem du är. .=)

6 reaktioner på ”7 saker om Maxarna

  1. Kul utmaning! Jag är en tvåbarnsmamma, singel, jobbar som undersköterska på en mottagning måndag till fredag. Älskar rosa, fotar mycket och driver en blogg på fritiden. Det blev en kort beskrivning och hoppas att det duger. 😀 Kramis

    1. Va roligt att då ta del av lite info om dig. Kul.. Man lär ju känna någon via en blogg men egentligen aldrig riktigt på djupet. Men man kan ju tro att man känner någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.