Lina tipsar, Reklam, Sponsrat

Tips på adventskalendrar och andra julklappar

//Inlägget är skrivet i samarbete med hiko.se//

Nu är det mindre än en månad kvar till december. Jag har inte riktigt fattat att julen är så pass nära som den verkligen är. Nu efter höstlovet är det endast 7 veckor kvar till jullovet. Innan vi vet ordet av det står tomten utanför dörren och knackar på. Är du redo för julstressen? Jag brukar vara ute i god tid och planerar mina inköp ganska väl och långt i förväg. Så ja jag kan erkänna att jag börjar bli färdig med de flesta klapparna. Igår spenderade jag några timmar på att slå in klappar till flickornas adventskalender.

Vi har som tradition att ha paketkalender. Det är en tradition som jag själv är uppväxt med och vill självklart föra vidare till mina barn. Det ska dock inte vara så stora och dyra grejer utan mer lite roliga, nyttiga och småsaker. Fast jag vill ändå inte att det bara är skräp utan det ska vara saker de vill ha och har nytta av.

Adventskalendrar med leksaker

I går när jag satt och slog in paketen tänkte jag på jobbet jag lägger ner på dessa smågåvor.. Det tar verkligen tid och kostar en hel del pengar. Något jag länge har spanat på är färdiga adventskalendrar. Varför inte betala sig från besväret? Eller varför inte ha både och?? (jo ibland har mina barn även det)

Jag tänkte därför passa på att tipsa om Hiko.se som har ett brett utbud på färdiga adventskalendrar till bra priser. De har legokalendrar, Pippi kalendrar, playmobil och många fler. Mina barn har aldrig testat lego men det får kanske bli en sådan i år för det är verkligen något som är nyttigt och de har användning för även efter december.

Adventskalender med leksaker
lego-star-wars-adventskalender-2018

Julklappar utifrån ålder

Jag vill även passa på att slå ett slag för deras julklappssida. Ofta när jag handlar i nätbutiker har jag önskat att de skulle vara indelade efter ålder. På Hiko.se är det precis så. Om du letar efter julklappar till 4 åringar klickar du bara in dig på det paketet och hittar alla klappar som passar en fyraåring. Det tycker jag är bra. Det underlättar letandet enormt.

adventskalendrar och julklappstips

Julklappstips

Men kan ju även spana in i de andra paketen för att få inspiration. Det gjorde jag och hittade ett spel som jag tror Isabell hade gillat. Hon är inne på poliser och älskar barnprogrammet polisskolan som går på barnkanalen. Spelet Leif GW Persson GW:s Brott är rekommenderat för 10 år men jag tror att Isabell hade klarat det och jag tror dessutom att det hade varit en spel för hela familjen en regnig kväll. Spelet hittar du under paket 10 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.