Graviditet, Vardagen

Aj aj aj.. Aj aj aj kylarspray

Nä nu ska vi inte sjunga joddla här inte.. 😉 Men min nacke som jag skrev om tidigare gör så jäkla ont!!  När jag var och handlade sprang jag på voltaren och självklart fick den följa med mig hem.. Nacke,  axel och kotor är insmorda så nu hoppas vi på bättre resultat annars får det bli ny tid hos massören..

När jag köpte voltarenen fick jag Flashback från mina efterdyningar från Isabells förlossning.. Jag hade nästan glömt den pinan jag genomled efter förlossningen och så långt tid efteråt.. Det var först häromdagen som det kom tillbaka till mig när jag satt och pratade förlossningar.. 

Jag levde på voltaren och diklofenak i mer än 9 månader efter att Isabell föddes.. Tänk att det är fem år sen. Tur man glömmer..  Å tur det inte blev samma komplikation med Elin. 😱

Nu har jag inga men längre utan mår prima bortsett från min nacke.. 😜

0 reaktioner på ”Aj aj aj.. Aj aj aj kylarspray

  1. En vecka efter förlossningen trodde jag att jag skulle föda barn ur rumpan. ? Läkarna visste inte vad det var men trodde på blodutgjutning. Många läkarbesök å mediciner men ca 9 mån (lite mer) så gick det över.. Men ren pina tills dess..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *