Träning

All heder åt….

I morse när jag vaknade fick jag ett meddelande från Helena att hon tvekade lite inför dagens spinningpass.. Hon var lite trött efter gårdagens student.. Jag kände oh no!! Hur ska jag klara det själv utan hennes moraliska stöd??? Jag gjorde mitt bästa att övertyga henne.. Men nja svaret var inte så positivt.. Jag ställde in mig på att bli övergiven.

Jag knallade ner till gymmet och gjorde min cykel i ordning och försökte tagga upp i min ensamhet.. När jag se Helena kliva in genom dörren. Hon trotsade latmasken och tog med sig båda kidsen för att cykla vid min sida.. Jag är grymt imponerad.. Jag hade aldrig haft den inrekraften mot latmasken..

Svettiga till tusen tog vi oss igenom passet.. Känns alltid lika skönt efteråt. Tror aldrig jag svettas så mycket som jag gör under ett spinningpass.. Det pärlar sig av droppar på hela kroppen.. Jag vet sjukt äckligt men samtidigt känner jag mig så renad på något sätt.. I duschen efteråt brukar jag skrubba kroppen med sockerskrubb.. Kan det bli bättre??

Nu ska jag försöka ta tag i dagens måsten och tårtor till Elins kalas..

4 reaktioner på ”All heder åt….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *