Gratis, Lina tipsar

Allt började med ett toalettpapper..

För nån vecka sedan var toalettpappret slut här hemma.. Vi använder alltid Lambi då jag samlar koder.. Men så hade ica ett erbjudande på 24 rullar Serla toalettpapper för endast 35 kr.. Okej då det var ju så pass billigt att jag var tvungen att slå till.. Gick hem med mina rullar och uppmärksammade att det fanns medlemskap och samlarkoder även på serla..

Jag registrerade mig som medlem utan att ha blivit värvad dumt nog.. Men men jag registrerade mina koder och kom direkt upp i 300 poäng och kunde beställa nytt papper helt gratis.. Hade jag istället blivit värvad hade jag fått dubbelt med poäng och kunnat få två papper istället men men.. Som sagt jag beställde hem nytt gratispapper och använde koden för att registrera fler poäng.. Skrev om det på bloggen och lyckats värva några.. Maken bland annat som då fick poäng så att han kunde beställa papper..

Nu har jag fått ihop så många poäng att jag kunde beställa detta kit helt gratis. Plus att jag då får nya koder att registrera för att få ännu fler poäng som blir gratispapper som blir poäng som blir…… Ja ni fattar.. Kort och gott så blev mina 35 kr MASSA PAPPER helt gratis!!!

Vill du också bli värvad och få gratispapper så skicka din mail till mig så värvar jag dig.. Bättre klubb får man leta efter..

9 reaktioner på ”Allt började med ett toalettpapper..

  1. Vad roligt att du gillar mina tips.. =) Försöker hitta så mycket som möjligt att dela med mig av.. Jag har skickat ett mail till dig.. Registrera dig, logga ut och in igen för att få dina 400 poäng..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *