Jobbrelaterat

Arbetsplats Tosselilla

Fredag och snart är första hela veckan gjord.. Igår kom eleverna och jag fick en sån härlig känsla att läraryrket verkligen är det bästa.. Mina elever!!!! ?

Idag är ingen vanlig skoldag.. Eller jo på sätt och vis.. Vi, hela skolan, ska på utflykt. Vi ska åka till Tosselilla idag!! På min skola brukar vi göra en gemensam aktivitet i samband med uppstarten. Det skapar en fin gemenskap för skolans alla elever och personal..

Nu måste jag rusa. Ha en fin dag och trevlig helg.

62 reaktioner på ”Arbetsplats Tosselilla

  1. Ja vi har varit på platser som blå planeten, Sövde äventyrscamp och liknande ställen tidigare. Nu blev det äntligen Tosselilla till elevernas lycka. Ja det är hela skolan från förskoleklass till klass 10 som åker. Jätteroligt.

 1. Förstår vad roligt det måste vara när eleverna kommer tillbaka.
  Vad kul att starta läsåret så! Hoppas ni får en fantastisk dag. 😀

  1. Här finns massor. Vi har dock skog också fast kanske inte så djupa som era. Men ett år var vi även i skogen som aktivitet.

  1. Ja det är inte ofta man får åka karuseller och bada på arbetstid men det är ju en hel del ansvar att bara med sig också.

 2. Vilket bra initiativ av dom, det där lättar upp stämningen bland personal och elever. Möjligheten att få en annan typ relation än bara lärare/elev som uppstår i klassrummet.

  1. Ja eller hur. Jag satsar mycket på lek till lärandet. Man ska ha roligt i skolan. Har jag roligt har eleverna roligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *