Aktiviteter

Årliga besöket på Bakken

Åren tickar på och för 12 året har vi nu besökt Bakken igen.. Varje år säger vi samma sak, Bästa nöjesparken helt klart.. Igår var första gången vi besökte parken en lördag vad vi kan minnas å visst var det mer folk, inte minst festfolk, men det var inget som märktes på köerna.. Det var inga köer att prata om max 5-10 min.. Stå över en gång på nästa, typ.

Det är gratis inträde på Bakken vilket gör att många följer med men inte själva åker karuseller därför upplevs det mer folk där..

Jag kan även tipsa om att köpa biljetterna hemma i lugn och ro.. 7 dagar innan besöket ger störst rabatt på priset.. 6 dagar innan och fram till samma dag kostar samma som på plats men är du medlem, som är gratis, i Bakkens medlemsklubb får du upp till 50 danska kr rabatt på priset. Du slipper dessutom långa köer för att hämta ut ditt åkband.

I år körde hela familjen på det stora åkbandet.. Jag tror vi alla åkte in det med råge.. Daniel var inte helt på topp så han var nog den av oss som nyttjade sitt sämst. Elin imponerade stort i år. Isabell vet vi är en galning när det kommer till karuseller.. Hon åker allt och gärna lite till.. Men Elin har alltid varit lite mer försiktig av sig.. Det märktes dock inte igår.. Hon åkte alla stora karuseller som hon fick åka. Ja även barnkaruseller..

Det som inte syns på denna bild är att Elin har en skräckblandad förtjusning och ville nog helst av allt gå av.. ??

Den träbanan åkte vi tillsammans hela familjen. Jag var lite orolig för Elin men det gick bra men hon ville inte åka den igen..?

När vi åt glass var oturen framme för Elins del.. Helt plötsligt kommer hon fram till mig och säger att en geting stack henne när hon satte ihop benen. Inte ledsen eller något utan bara klagade på att det gjorde ont.. Mycket riktigt där var ett litet stick som svullnade upp efter en liten stund för att sen försvinna.. Vilken otur barnen har med getingar i år. 4 stick bara i sommar..

Vid tiotiden kände vi oss mätta på karuseller och bestämde oss för att köra hem till Sverige igen.. En lång dag i parken.. Det var dock skönt att för första gången på 12 år inte ha en barnvagn att hålla koll på. Alla kunde åka tillsammans när vi ville det.. Barnen börjar bli stora.. ?

36 reaktioner på ”Årliga besöket på Bakken

    1. Ja vi har en hel del men vi har ju nära till Danmark så det ökar ju utbudet något.. Bakken ligger i Danmark. Ja getingar ser jag ingen nytta med.. Bin vill vi ju ha för de bidrar ju med något.

Lämna ett svar