Träning, Vardagen

Att träna med barn

Det blev en ganska stressig morgon här hemma då barnen inte ville vakna riktigt.. Men jag fick upp dem till slut och iväg till skolan med Isabell.. Kändes lite dumt att ta bilen för att lämna på skolan för att sen köra till gymmet.. ???

Men för att hinna var jag tvungen. Hade ju Elin med mig och hon går ju inte så fort..

I övrigt var det ett riktigt tufft pass där tomatoface var ett faktum.. Svetten rann av mig.. Så jäkla härligt.

Elin är så jäkla duktig när hon är med mig på passen.. Hon sitter fint på sin röda matta men idag fick hon prova vara med lite också.. ?

Sen efteråt ville hon följa med farmor hem och leka.. Så jag kan passa på att nyttja tiden till både plocka här hemma och njuta i solen.. Det sistnämnda lockar mest eftersom vädret ska ändras snart hörde jag..

Nu ska jag snabbt ta mig en dusch sen ska jag ta tag i dagen innan här ska hämtas barn på skolan. Jag ska även inom. FC och hämta pengarna från loppisen.. ? Håll tummarna att det blev en slant..

2 reaktioner på ”Att träna med barn

    1. Duktiga våra flickor.. Cykeln var en sån gåva du vet när man jobbat visst antal år i kommunen. Men jag håller med.. Jättefin färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.