Dukningsinspiration, festligheter, Graviditet, Lekar till festen

Babyshower för Rosen

Jag lovade att göra ett inlägg med bilder från gårdagens babyshower. Så här kommer ett bildregn från dagen..

När man ska ha en babyshower vill man ju såklart överraska den blivande mamman.. Men det är inte alltid så lätt.. Speciellt när man pratas vid flera gånger på en dag och riskerna att försäga sig är flera.. Jag och Helena har även som vana att boka in varandra i sista minuten vilket för det svårt att boka in henne för tidigt.. Därför valde vi att inte boka upp henne.. En risk i sig men Måns var med på noterna.. Förra veckan när jag publicerade ett inlägg om Parmesansnäckor nappade Helena och ville bli bjuden på denna läckerhet. Den enda lediga tid vi kunde hitta var just 9 april.. Så lämpligt..

Igår kom därför hela familjen hit för att njuta av en god brunch.. Men tji fick de.. Hemmet var fullt av massa tjejer som stod redo med skumpa för att fira lilla Rosen i magen.

En chockad Mom2Be (fast hon är ju redan mamma ;)) Hon tog ett skutt upp i luften så jag trodde nästan bebisen skulle ploppa ut.. haha

babyshower No1

Vi bjöd på en enkel brunch med bullar och lite sötsaker och frukt.

En babyshower måste ju förevigas med foto i mängder.. Därför hade vi ett photobooth där man kunde ta foto tillsammans eller själv..

babyshower rekvisita

Beckis och Malin var mina Partners in Crime som hjälpte mig att planera och verkställa denna dag..

Helena överöstes med massa fina presenter.. Ja även tårta.. Så när vi smakade på den goda tårtan fick Helena öppna presenterna.. Alla utom ett paket.. Det paketet ska hon vänta med tills bebisen fyller 1 månad. Den som väntar på något gott.. 😉

På en babyshower ska man ju även leka en massa.. Så gjorde även vi.. Tänkte göra ett inlägg med enbart tips på lekarna där jag kommer att skriva mer utförligt kring varje lek..

Para ihop rätt bebis med rätt tjej på festen. Helena var grym på detta!!!

Mäta Helenas mage. Även här var Helena vinnaren..

Under hela festen hade vi förbud mot att använda ordet BARN. Gjorde man det så fick övriga deltagare sno nappen som man hade runt halsen.

En stor favorit var smaka barnmaten. Många fasade inför detta.. Å ja det är ju inte någon delikatess direkt att äta barnmat..

Vi hade fler lekar i bakfickan men de hann vi inte med.. Därför kommer de i ett eget inlägg..

Dekorationerna till Babyshowern hittar ni hos Kalasdekorationer.se. Även detta kommer i ett eget inlägg..

8 reaktioner på ”Babyshower för Rosen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.