Presenttips, Shopping, Studier

Både bra och dålig tajming..

Här ligger jag i sängen och funderar över alla olika packningar som behövs de närmaste 36 timmarna.. Skolväskor, gympaväskor, övernattningsväskor gånger 3 och dataväskan.. I dag är det nämligen dags för mig att bege mig till Örebro igen.. På onsdag väntar provventileringen. Spännande hur det ska gå.. ? Men hellre kritiken nu än vid den riktiga ventileringen.

Så efter barnen är lämnade på för- skola så börjar min resa norrut.. En dag på tåget med andra ord..

Dålig tajming

Det märkliga är hur saker kan inträffa fel ibland.. Jag är hemma varje dag mer eller mindre och kan anpassa så att jag är det om det behövs.. Förra veckan beställde vi möbler till vår uteplats. När tror ni de kommer? Jo jag kunde välja mellan idag eller i morgon.. Två dagar där jag omöjligt kan ta emot det.. Tur vi kan ringa in bästa farmor så hon står beredd.. Men sjukt dålig tajming.

Utemöbler i vitt konstrotting
En liten glimt av möblerna.. Men det är inte de på bilden vi ska ha men nästan.

Bättre tajming

Däremot var det lite bättre tajming på Netto.. De fyller år och har kalaspriser.. Vi har redan förra året sagt att Elin ska få en kicker/sparkcykel när hon fyller fyra år. Detta för att den är perfekt för tjejerna att glida runt på i Kroatien. Denna vecka sålde Netto sparken för endast 199 kr.. Så vi passade på att handla en till henne. Jag har tittat på exakt samma på Lekmer och där kostar den 350 kr nu med rabatt..

Frost sparkcykel från Netto
Frost sparkcykel från Netto

Jag tror hon kommer bli jätteglad.. ? Det är dock två månader kvar men det är bra att vara ute i god tid.. Det är då man gör fynden.

12 reaktioner på ”Både bra och dålig tajming..

  1. Jag har också spanat in de där sparkcyklarna. Ibland har Netto bra saker ganska billigt, roligt när denna tidning kommer i brevlådan.
    Mysigt med utemöbler, tur att farmor finns ibland ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.