Elin, Isabell

Baka chokladbollar utan kladd

Isabell ville baka chokladbollar så vad gör man inte. 😉 Men de får göra det på egen hand för jag gillar inte kladdet. Elin började hjälpa till men så fort hennes händer blev kladdiga ville hon inte mer utan fick tvätta sig.. Hon blev försterullare istället. 😉

Inte ens när de skulle ”slicka skålen” ville hon kladda ner sig men de hittade ett sätt.. 😂😂🙈

0 reaktioner på ”Baka chokladbollar utan kladd

  1. Mums så gott! ? och ja det kan lätt bli kladdigt…. Ja jag höll på explodera här hemma när jag fick höra det. Det är nog tur det är ledig dag imorgon så jag hinner lugna mig lite innan vi går in i diskussionen, Bra det är planeringsdag med om man skall vara arg resten av dagen sen, så är det bara kollegorna som blir drabbade ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *