Matkasse

Bästa matkassen

Vi har provat flera olika matkassar.. Vi var länge trogna Linas Matkasse och var mestadels nöjda.. Men smyghöjningar och sämre kvalitet gjorde att jag började spana utbudet hos andra distributörer och vi hamnade hos City Gross.. De funkar när de har bra erbjudanden men inget jag vill prenumerera på då jag inte riktigt gillar deras färdiga grönsakspåsar.. Känns som halvfabrikat..

Vi valde sen att prova Matöppets kasse här i byn.. En matkasse med stor flexibilitet.. Vi bokar själva varje vecka när vi vill ha den.. Hämtar varje måndag i butik.. (Går att få hemkört om man önskar det)  Det går att välja antal dagar, personer och innehåll helt själv.. Med att välja innehåll menar jag att du kan plocka ur varor som du redan har hemma och på så vis få ner kostnaden ytterligare..

Vi har alltid fyra dagars kassen lagom till fyra personer. Vi får alltid rester då portionerna är rikligt tilltagna.. Då ska jag ändå säga att Daniel äter MYCKET!  😉

Jag gillar även deras enkelhet att menyn är helt vanligt utskrivet recept och inte någon påkostad receptbok.. Jag vill lägga pengarna på maten och inte på design.

Med det sagt så tycker jag att matöppets matkasse är den bästa och mest prisvärda matkassen..

För 4 dagar betalar vi 479 kr. Denna vecka valde jag att plocka bort både coscos och bulgur då vi redan har massa påsar hemma.. Så veckans meny kostade oss endast 439 kr.. 👌👌

0 reaktioner på ”Bästa matkassen

  1. Håller med! Tycker oxå att deras kasse är bäst! Vi ska oxå igång nästa vecka med deras kasse! Verkligen bra service då vi även kan byta ut allt mot mjölkfritt ??? hade city gross sommarkasse o va ok med varierade grillmenyer men de är allt som oftast för lite mat ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *