Lekar till festen, Lina tipsar

Bean Boozled – Smaken du aldrig glömmer

Kommer ni ihåg att jag skrev att vi hade kräksmak på nyårsafton??? Nu ska jag ge er svaret.. Jag tyckte att jag hittade en passande julklapp till Sami.. BEAN BOOZLED!!! Ett spel som utmanar smaklökarna.. Spelet i sig är ganska enkelt.. Du snurrar på snurran och håller tummarna för att du får en böna som smakar gott.. För det är det som är tjusningen med detta spel.. Du vet inte om du får äta en böna med smak av smörade popcorn eller ruttet ägg.. Eller varför inte hundbajs eller chokladpudding?? Päronjuice eller är det rent av kräk du får äta.. Men det jobbiga är att du vet inte vilken smak du fått förrän du smakat.

Visst låter det lockande!!! 😉 Jag föll direkt och tänkte att en karl som Sami skulle uppskatta detta spel.. Så på nyårsafton hade vi stora äran att spela detta spel alla åtta.. Japp barnen var självklart med!!!

Min största fasa var att få KRÄK!!!! Vad tror ni händer. Jo första rundan vi spelar och det är min tur att snurra på snurran.. Den hamnar på orange och jag har 50% chans att få KRÄK!!!! Jag lyckas såklart få kräk i min Jelly Bean!!! Den smaken satt kvar resten av kvällen vill jag lova!! Pikatten!!!

Elin var den som antigen hade mest tur eller som helt enkelt behöver kolla upp sina smaklökar.. Hon åt alla med god aptit fram till sista som vi tror var hundbajs då hon gick igenom hela registret av minspel när hon åt den men det var ju ”godis” och det ska man ju tycka om i hennes värld.. hahah Men efteråt säger hon att hon inte vill ha den bruna mer.. ;P

Du hittar spelet HÄR om du också vill utmana dina nära och kära!!! Vågar de smaka???

* innehåller affiliatelänk

#beanboozled #presenttips #spel #sällskapsspel #jellybean

6 reaktioner på ”Bean Boozled – Smaken du aldrig glömmer

  1. Hehe så roligt spel, det körde vi på midsommar förra året ? blev no lite sjuk efter dom inte så goda smakerna ? Det ska finnas ett större sånt spel med ännu fler smaker det kanske man ska våga sig på att köpa hem ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.