Studier

Beskedet jag väntat på….

Nu är höstlovet eller läslovet som det på många ställen numera heter här för min del.. Efter att ha varit utklädd som spindelkvinnan hela dagen och firat Halloween med mina ljuvliga elever så har jag nu loggat ut och är redo för en veckas lov.. Så välbehövligt..

Behörig i mer än jag trodde

Men innan jag kunde köra hem så hade jag en tid hos tandläkaren. Med beröm godkänt så kunde jag köra hem igen.

Men när jag satt i väntrummet kollade jag mailen och där låg mailet jag väntat på. I förrgår fick jag min nya utökade lärarlegitimation.. Jag blev förbryllad över behörigheten jag fick så jag kontaktade Skolverket och överklagade deras beslut. Men det visade sig idag att beslutet är riktigt och att de använder grundskolans benämningar på ämnen även inom specialskolan..

Jag har tidigare varit behörig i flera olika ämnen men efter speciallärarutbildningen har jag även fått behörighet i att undervisa i ämnet teckenspråk 1-7.. Det känns så sjukt roligt.. Det har varit en fråga i många år.. Men nu är det bekräftat..

Tjohoo säger jag!!!

Nu ska jag göra Elin redo för Halloweenfest hos hennes kompis. ??

2 reaktioner på ”Beskedet jag väntat på….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.