Bloggrelaterat

Besöksrekord för Maxarna

Jag säger till mig själv att inte stirra mig blind på statistik på bloggen men jag kan ändå inte låta bli att följa den.. Jag har ett önskemål med unika besökare per dag för att ändå ha lite koll på hur jag ligger till och för att inte tappa läsare…

Jag vet dessutom att denna period är min blogg extra populär då mitt inlägg Tipspromenad med aktiviteter har en stor dragningskraft.. Det inlägget drar året om men allra mest nu och fram till midsommar. Där jag jag verkligen lyckats med min SEO.

Igår gjorde jag ett nytt inlägg med tips på lekar till festen. Denna gång tips på 5kamps lekar. Jag delade inlägget i mina olika grupper på facebook som jag brukar men även i en grupp som enbart är inriktade på fest och kalas. Mitt inlägg blev mycket populärt och på bara ett par timmar hade jag femdubblat min läsarskara.. (om jag räknar till mitt mål) Igår slog jag besöksrekord detta år med över 1100 unika besökare. För mig är detta jättestort och jag blev faktiskt riktigt glad över resultatet.. Även om pilen går neråt igen så är jag glad för det lilla.. Å ja därför bryr jag mig lite om statistiken. 😉

Så allra sist vill jag tacka just DIG som läser detta just nu!!! Utan dig hade inte denna blogg varit vad den är idag. Tack för att du läser det jag förmedlar. 💕

18 reaktioner på ”Besöksrekord för Maxarna

  1. Grattis! Så roligt för dig ❤ Jag är en trogen läsare nu mer. Dina inlägg inspirerar mig och jag intresseras av hur du och din familj lever liksom. Nu lät jag ju som värsta stalkern insåg jag… hahaha. Det var inte meningen, lovar ? keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.