Filmtips, Vardagen

BH90210 Är tillbaka

Beverly Hills.. Tv-serien som de flesta växt upp med. Jag minns när vi satt samlade hel familj och tittade på Beverly Hills tror det var söndagar. Jag har även minnen av att vi åt semlor men jag antar att vi bara gjorde det i februari.. ?

Jag minns även när Jag och syster tittade på repriser på Dansk tv2 varje dag efter skolan. Ett måste ju!! Vi såg serien om och om igen..

För ett tag sedan fick jag ett sug efter serien och började titta på Beverly Hills igen via Viafree.. 10 säsonger plöjde jag igenom.. Jag vet inte om jag fick höra om att de skulle återskapa serien under tiden jag tittade eller om jag visste det sen innan men oavsett så har jag sett fram emot denna dag då serien skulle göra comeback.. Igår släpptes första avsnittet i USA och idag kunde jag se första avsnittet på Cmore..

Beverly Hills på Cmore

Jag har följt Beverly Hills på Facebook och fått lite inblick i serien som tydligen ska vara en form av reality där skådespelarna spelar sig själva men ändå inte.. Därför har jag mest tänkt på HUR de ska få till det istället för att tänka att serien var en uppföljning på var de slutade..

BH90210 reunion

Idag såg jag första avsnittet reunion.. Vad tyckte jag då??

Helt ärligt blev jag inte riktigt klok på vad det var jag såg.. De spelade sina karaktärer men ändå inte.. Jag tyckte det var svårt att veta om det var verkliga jag de spelade eller om det var fiktiva roller med deras egna namn. Otrohet och skilsmässor, helt plötsligt lesbisk osv, är de sanna eller ej? Jag tycker det är lite jobbigt att inte veta och vill därför gärna googla när jag ser serien och det stör mig.

Så första avsnittet var ingen höjdare men jag tror de andra fem blir bättre då vi där kommer att få följa när de återskapar serien Beverly Hills.. Återstår att se nästa torsdag..

Har du sett Beverly Hills? Har du sett dagens avsnitt??

1 reaktion på ”BH90210 Är tillbaka

  1. Jag såg första avsnittet i dag av den nya serien, och blev lite fundersam som du. Jag upplevde också att jag ville googla runt för att se vilka delar som är fiktiva och vilka som är verkliga. Det kändes jobbigt och jag hade önskat att det hade gått tillbaka till sina ordinarie karaktärer i stället.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *