Vardagen

Bilbränder och fullt pådrag

Godmorgon…

Här ligger jag vaken i sängen och hör familjen snarka bredvid mig.. Jag vaknade ganska tidigt i vanlig ordning.. Men jag tycker det är så skönt med denna stund på morgonen.. Lugnt och skönt..

Bilbomb och fullt pådrag i lilla Anderslöv

När jag vaknade surfade jag in på facebook i vanlig ordning. Man måste ju hålla sig uppdaterad.. ? Nog blev jag uppdaterad. Tydligen har det varit fullt pådrag utan för vårt hus eller närmare bestämt i gatan intill.. Två bilexplosioner inträffade vid ettiden i natt.. Bilarna brann och räddningstjänsten ryckte ut. Ja även polisen såklart.. Fullt pådrag.. Än är ingen gripen vad facebook vet. Å det inte Facebook vet, vet ingen.. ?

Bilbomb i Anderslöv
Bilden visar gatan men bilderna på bilden har inget med saken att göra.

Hörbarhet nolla

Hade det inte varit för facebook så hade vi inte vetat om det.. Läskigt att det är så nära men att vi inte har märkt något. Inte ett ljud har vi hört i natt.. Sover man gott då? Jag hoppas att våra bilar står intakta på uppfarten..

Kollektivtrafiken är viktig

Men alltså detta är Anderslöv.. Lilla byhålan på landet.. Varför bilbomber här?? Nä det börjar hända mer och mer skit även ute på glesbygden.. Ändå anser Löfven att vi måste ha fungerande kollektivtrafik ut hit för att stadsborna ska kunna åka ut till landet och koppla av!! ?

4 reaktioner på ”Bilbränder och fullt pådrag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.