Bloggrelaterat

Bloggträff i Ullared

Maj närmar sig med stora steg.. Månaden då vi många av oss ska ses för första gången.. Vem vet vi kanske även får träffa på Morgan och Ola-Conny. ;P

Jag vill bara säga att vi har blivit en del nu men att det fortfarande finns några sängar lediga.. Jag vet att ni är en del som funderar, ska fråga maken samt skapa en budget innan ni kan ta beslut.. Har ni kommit fram till någon slutsats?

I så fall är det bara till att anmäla sig.. Ju fler desto roligare.. Ta chansen att träffa dina favoritbloggare/läsare..

30- 31 maj är dagarna då det händer.. Shopping på dagen och tjejmys på kvällen.. Det kan väl inte bli bättre??

Är du sugen så skrev en kommentar nedan så berättar jag mer.. =)

0 reaktioner på ”Bloggträff i Ullared

  1. Det är fördelen med denna resa.. Man bestämmer själv hur mycket man vill spendera.. ;P Men visst har det en tendens att bli lite dyrare än man tönkt sig.. ;P Roligt ska det bli iaf.. Tänk Erika att det är 5 år nu i april… Ja var det inte typ nu runt den 9 april??? eller liknande vi började??

  2. Jag längtar ❤ jag har ingen stor budget utan åker med för att kunna träffa de jag följer i bloggarna ? sen att man kommer handla något är en annan sak. Kanske nytt till ny lägenhet ?

  3. Haha, har en känsla av att jag kommer få en max.summa av Daniel innan jag åker. Tror inte att han litar på att jag kan hålla i pengarna då jag är där ;P Ja, herregud vad tiden går snabbt alltså, känns som nyss typ fast ändå inte, konstigt det där med tiden ? Jag hittade igen tråden och det var visst inte förrän i juli vi började prata men jag trodde också att det var i april/maj. Roligt att du nappade på just min tråd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *