Buzzador

Buzzador: Epson L355 recension

Jag har fått en ny god vän!! En vän i form av skrivare.. Vilken maskin!!! Den fyller allt det jag önskar av en skrivare..

Jag tänkte berätta lite för er om vår första tid tillsammans.

Själva installationen när man skulle fylla på bläck i behållaren var inte det lättaste.. Eller jo lätt var det men det blev lite spill om man tryckte på tuben. Fick på fingrarna vilket satt kvar i två dagar.. Så där krävs att man är försiktig.

Själva installationen till datorn gick smidigt. Den hittade direkt via WIFI och allt fungerade bra. Dock har jag inte lyckats registrera min skrivare än.

När jag sen skulle installera till mobilen blev det lite svårare. Jag hittade ingen information om hur jag skulle installera den till mobilen utan fick googla fram lösningar. Min lösning fick bli att ladda ner en app som man använder för att skriva ut. När den väl var nere fungerade det toppen att skriva ut.

Vad tycker jag om själva skrivaren då?

Den skriver ut en helsida i färg snabbt som ögat. Den täcker verkligen bra och inga ränder syns. Färgerna är tydliga och skärpan i bilden är fin.

Även svartvita utskrifter blir jättebra och snabbt.

Jag är supernöjd med skrivaren och kan varmt rekommendera den till vänner!!!

#ecotankbuzz #buzzador #epsonecotank

Vill du också få chansen att prova nya saker?

Gå med och bli en Buzzador du med.. Klicka på på länken så kommer du direkt till anmälningssidan.

Det är gratis och du behöver inte ha en egen blogg för att delta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *