Buzzador

Buzzador: Orbi Wifi system

Jag har kommit med i en ny kampanj via Buzzador. Jag ska buzza Orbi wifi system som är en wififörstärkare.  En perfekt kampanj för oss då vårt wifi inte räcker i hela huset. Nu hoppas vi att vi kan surfa även i barnens rum. Återkommer med mina åsikter när jag provat produkten. ✌

10 reaktioner på ”Buzzador: Orbi Wifi system

  1. Ja det beror ju på om det finns några kampanjer som man verkligen vill vara med i. Har varit många roliga nu i sommar tycker jag. Kikade in där igår och såg blender/mixer-kampanjer så nu sökte jag ändå ? Men det hade varit super med en bra mixer här hemma istället för den jag har som knappt orkar mixa några bananer ? Ha en fin fredag nu! Själv har jag fått maginfluensa så är inte så vidare pigg ? kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *