Buzzador

Buzzador: Philips Satinelle Advanced Epilator

Ibland har jag tur.. Nästan så att jag själv blir lite chockad faktiskt.. Jag är som bekant medlem på Buzzador där man kan anmäla sig till olika kampanjer för att få prova nyheter. (Säg till om du vill bli värvad) Som Buzzador får man testa massa olika roliga saker. Det kan vara som jag nyss gjort testat vegetarisk pastej eller Cheez Dippers. Jag har även haft turen att få testa lite mer ”dyrare” saker som en Epson 3-1 skrivare och Orbi Wifi förstärkare.

I veckan anmälde jag mitt intresse för nya kampanjer och såg då att det fanns möjlighet att få Buzza en Epilator. Det roliga var att jag sa häromveckan till Daniel att jag är i stort behov av en ny epilator då jag tycker min sjunger på sista refrängen.. Den river inte upp hårstråna så smidigt längre. Om den ens har gjort det för jag tycker att det gör så ont många gånger!! Nå ja.. När jag såg kampanjen tänkte jag PERFEKT! Jag måste anmäla mitt intresse. Men när jag insåg att endast 20 st får testa insåg jag att mina chanser var minimala men trots det så anmälde jag ju såklart mitt intresse.

Buzzador Philips Satinelle Advanced Epilator
Philips Satinelle Epilator

Philips Stanelle Advanced Epilator – Utvlad

Till min förvåning fick jag ett mail från Buzzador att jag är utvald till kampanjen!!! Jag ska få testa en Philips Stanelle Advanced Epilator helt gratis via buzzador. Självklart får jag även behålla den efter testet. Nu ska gräsmattan klippas. 😉

Fördelar med Philips Satinelle Epilator:

– Epilatorn är designad för att vara extra snabb och effektiv
– Extra brett epileringshuvud
– Ergonomiskt designad epilator för både våt- och torrepilering
– Använd epilatorn i duschen för extra skonsam behandling
– Inbyggd lampa gör att du enklare ser alla hårstrån
– Tillhörande SkinStretcher, rakhuvud och trimkam
– Tillbehör för ansikte och känsliga områden

12 reaktioner på ”Buzzador: Philips Satinelle Advanced Epilator

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *