Aktiviteter, Min familj

Byggare Bob och Musikalen Annie

Det blev en heldag hos mina föräldrar idag. Byggarna Bob har byggt ute på trädäcket.. Flitiga små myror.. Jag valde innetjänst istället så jag drack Prosecco och vaktade barnen.. ?

Musikalen Annie

Men en sak gjorde jag.. Jag bokade biljetter till Musikalen Annie som har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 30 november.. Vi valde att boka till den 1 december.. Snacka om framförhållning. ? Ibland gäller det att vara ute i god tid.

Musikalen Annie
Barnflickan som får en ny chans

Isabell älskar Annie som film.. Det spelar ingen roll att hon inte förstår engelska utan hon förstår sammanhanget och gillar musiken.. När jag sa att de nu skulle sjunga på svenska blev hon överlycklig..

Nu har vi något att se fram emot…

8 reaktioner på ”Byggare Bob och Musikalen Annie

  1. Oh, musikalen Annie är ju så jättefin ? Min favoritfilmatisering är nog den som Disney gjorde på slutet av 90-talet. För ungefär fem år sedan var jag sufflös för en amatörmusikalgrupp som satte upp en egen tolkning av den ?? Istället för ”Annie” så hette den ”Sanna Apokalypsen” och utspelade sig i framtidens New York.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *