Sjukstuga

Chocken präglade dagen

Vilken dag!!! Vilken start på en söndag!!! Tanken var en skön hemmadag men planerna blev helt grusade av några stenar…

Vi började dagen med en skön sovmorgon då hela familjen sov till halv tio!! Galet men sant!! Vi var nog ganska trötta efter gårdagen.. Men sen vaknade vi med råge…

Jag fick ringa 112 och de skickade en ambulans men eftersom den var så långt borta fick räddningstjänsten och akutbilen komma först till platsen. Efter ca 20 kom ambulsen och gjorde sitt bästa men det blev transport in till Malmö för Daniel..

Barnen var superduktiga hela tiden och skötte sig fint tillsammans med farmor som Isabell ringde hit när all uppståndelse hände.. Tänk er fem brandmän, två ambulansförare och utanför huset tre utryckningsfordon med blåljus..

Daniel åkte ambulans och jag körde in med bilen bak efter.. Några timmar på kirurgakuten blev vi utskrivna och kunde köra hem igen. Jag kommer inte gå in mer på detaljer men Daniel mår hyfsat bra igen.. Tack och lov!! ?

Chocken satte sina spår..

Men hela eftermiddagen har präglats av vår händelse… jag tror chocken tog musten ur oss alla.. Vi har legat på soffan hela kvällen och tittat på film. Först Bortspolad och sen Sune på bilsemester.. Lite mysigt att ligga samlade hela familjen och titta på film. Jag kan dock erkänna att jag sov mestadels.. ?? Jag har varit helt slut i kroppen..

Nu ska jag snart gå och lägga mig på riktigt..

10 reaktioner på ”Chocken präglade dagen

    1. Tack!! Ja i stundens hetta var man inte tuff direkt.. Men nu har han fått mediciner som lindrar.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *