Isabell, Kalas

Cirkuskalas för Isabell 8 år

I tre dagar har vi firat Isabells födelsedag.. Det övergripande temat har varit Cirkuskalas. Men jag tänkte ta dagarna i turordning.

Födelsedagen

I fredags fyllde Isabell 8 år.. Vi startade dagen med sång och presenter på sängen. Paketen var dock så stora så hon fick gå skattjakt i huset för att hitta dem..

Sen blev det som vanligt skola fram till eftermiddagen då vi åkte till McDonalds efter Isabells önskemål. Eftersom Daniel inte kunde följa med fick farmor och Alicia följa med och fira med oss.

Resten av kvällen gick till att förbereda helgens kalas med cirkustema..Jag hade en bild i huvudet hur jag ville ha det. Jag insåg dock att vi hade ganska högt i taket men jag lyckades så upp en tältkänsla av creppapper.

Släktkalas på lördagen

I lördags samlades släkten och vänner för att fira vår 8 åring. Vi bjöd på tacogratäng och tacopaj med sallad..

På lyckohjulet kunde man vinna olika vinster.. Dra en lott och pröva din lycka..

Även tårtan hade jag en bild i huvudet men då både vimplarna och ljuset var försvunna så fick jag improvisera.. Glasstårta med KLADDIG (läs rinnig med så god) äpplekladdkaka..Det blev en trevlig kväll som gick över mot midnatt innan vi kastade in handduken…

Cirkuskalas för kompisarna

Idag var det äntligen dags för kompiskalaset. Just kompiskalaset är något som Isabell drömmer och planerar hela året. Hon älskar att planera och fundera ut olika teman. Undra vem hon fått det av.. ?Jag gjorde om dukningen något men ändå ganska lik lördagens dukning..Till mat fick de tacopaj och sen glasstårta..Kalaset flög fram så vi hann inte allt som var planerat men inte hängde Isabell läpp för det. Även här kom lyckohjulet in några gånger. Istället för fiskdamm fick de vinna sin påse.När kalaset var över drog jag till gymmet för att koppla av till en timmes yoga.. Det var så najs. Denna helg har ju inte varit direkt avkopplande. ? Men den har varit såå bra!!Tack alla som på olika sätt har gratulerat Isabell på hennes födelsedag.

1 reaktion på ”Cirkuskalas för Isabell 8 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.