Gratis

Dagens gratis från butik

Det är så länge sedan jag storhandlade gratis och jag saknar det verkligen.. Jag kommer ihåg hur jag handlade berg av varor helt gratis, blöjor, mat, hudvård etc. Helt gratis eller med stora rabatter.

Gratis i butik
Ett berg av gratisvaror från förr..

Tiderna förändras

Tyvärr är inte gratisvärlden lika tillgänglig längre och det är svårt att göra dessa fynden. Vilket är så trist för jag gillade verkligen kicken det gav att handla gratis.

Men för det inte sagt att jag slutat utan bara minskat i omfattning. Nu kanske jag hämtar ut en eller två produkter som är gratis och ofta bloggar jag inte ens om det. Men idag tyckte jag det var dags igen. Två produkter gratis från butik. En via smskod och en via kupong. ?

Gratis chokladmjölk och ketchup

Smskampanjen för chokladmjölk är tyvärr slut men ketchupen finns kupong i butik. ?

3 reaktioner på ”Dagens gratis från butik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.