Vardagen

Det märks att det är vår när….

Jag märker att det är vår för Rosévinet åker fram men även besöksantalet på min blogg ökar markant.. Jag har en hel del inlägg som har väldigt bra SEO och som årligen drar nya besökare. Det är främst inlägg som passar vår sommar därav dragningen just denna period.Det är sjukt roligt att dessa gamla (Men uppdaterade inlägg) fortfarande drar hundratals dagliga läsare.. Då vet jag att jag lyckats hitta rätt och kan bidra med något..

Vilka är dessa populära inlägg då?

När våren kommer känner vi oss mer sociala och vill ställa till med fester. På dessa fester är lekar ett måste, eller hur. Därför drar många av min lekinlägg just nu.Tipspromenad med aktiviteter är ett inlägg som jag har haft stor dragningskraft på. Denna tipspromenad är unik då den handlar om gästerna. Gästerna är facit. Tipspromenaden brukar dra extra många besökare runt midsommar.. Runt midsommar brukar jag ha tusentals besökare bara till detta inlägg. Så ja ett populärt inlägg med bra SEO.I samband med att de söker tipspromenad till vuxna så vill mina besökare även ha någon form av underhållning till barnen (De kan givetvis även vara med på ovanstående tipspromenad). De söker då efter en tipspromenad till barn. Där kommer min blogg in med lösningen där jag har ett tips på en tipspromenad som passar både stora och små barn. Ja även vuxna. Tipspromenaden har inget rätt eller fel men önskas det koras en vinnare så bestämmer värdparet lätt ett facit.Nu i påskens tid lockar även mina inlägg som handlar just om aktiviteter i påsk. Tipspromenad om påsken och lekar till påsken.Inte nog med att vi leker mer på våren vi reser också. Jag märker att många planerar vistelse i Danmark och inte minst Legoland. De lik som jag vill åka så billigt som möjligt och letar därför efter rabatter och gratisbiljetter till Legolandoch därför hamnar de på min blogg. Varje år uppdaterar jag inlägget med de senaste rabatterna. I och med att jag uppdaterar ett tidigare inlägg så behåller jag och bygger vidare på inläggets SEO och raknas fortfarande högt på exempelvis Google.Sommaren är även den period där flest gifter sig och många planerar möhippor. Aktiviteter till möhippor kan ibland vara lite kluriga. Åtminstone de små aktiviteter som man gör mellan dagens stora höjdpunkter. Det är där mitt inlägg fyller ett tomrum. Jag ger tips om olika aktiviteter att underhålla med mellan huvudaktiviteterna på möhippan.När brudparet sen äntligen blivit man och fru kommer storken och då kommer mitt inlägg om lekar till babyshower väl till pass.Varför uppfinna hjulet när allt finns en sökning bort??

2 reaktioner på ”Det märks att det är vår när….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.