Jobbrelaterat, julen2016, Vardagen

Det vita guldet

Det kom.. Vi såg.. Det försvann.. Lite så var det med årets första snö.. Jag såg en vit trädgård när jag la mig men när jag vaknade var den lika grön som vanligt.. hmm Trist Trist..

Men ändå har snön sina följder då det orsakar förseningar i flyget.. Nu sitter jag här på Sturup redo att flyga till Stockholm men mitt flyg är försenat med obestämd tid.. Minst 30 min..  Jaha tack för den.. Här stressar man hit på morgonen när jag lika väl kunde ha sovit en timme till…

Idag väntar facklig utbildning..

Ha en vit dag..

0 reaktioner på ”Det vita guldet

  1. Ja det är märkligt fenomen den där snön.. ?

    På vardagar börjar vi nattningen 18.30 med saga sen runt 19.15-19.30 sover båda.. På vardagar väcker jag dem mellan 6-7 beroende på hur jag jobbar.. Helger är de vakna längre och brukar vakna mellan 7-8..

    Hur sover din prinsessa på ärten??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *