Shopping

Didriksons från Jollyroom, en soppa

Ibland krävs det lite insatser innan det blir rätt. Vissa gånger krävs mer energi än andra.. Just denna gång var det många turer innan allt blev rätt. Låt oss ta det från början.

Didriksons fodrade regnställ

Elin växer så det knakar så hon behövde ett nytt regnställ. Hon har tidigare bara haft Didriksons fodrade regnställ och vi har alltid varit så nöjda. Även om det mest hängt på kroken på gamla förskolan. Men nu på den nya förskolan så är de verkligen ute oavsett väder. Alltså behövs rejäla kläder. Det var därför självklart att hon skulle få nya regnkläder från Didriksons..

Nu kostar detta regnställ ganska mycket 800-900 kr cirka. Men jag har ju lite svårt att handla till ordinarie pris så jag försöker alltid komma undan så billigt som möjligt med återbäringssidor och rabattkoder. Så även denna gång. Jag lyckades hitta ett regnställ på rea hos Jollyroom för endast 499 kr. Dock fanns det bara i storlek 120. Men Elin har 110/116 I kläder och det ska vara lite att växa i så jag chansade. Att köpa 110 som var den andra storleken (som dock inte var tillgänglig) kändes onödigt eftersom hon har passerat 110 cm längdmässigt. Så jag beställde 120 och även två par fodrade gummistövlar till Isabell. (Även de till pangpris)

Snabbt som ögat fick jag hem min beställning som ligger snyggt packeterat med lappar och papper och inger en nykänsla, men jag inser att regnkläderna sitter som ett tält på Elin. Även på Isabell var de lite stora. Det gick ju inte!!! De var på tok förstora.. Det fick bli retur…

Samtidigt går jag in och kollar Jollyroom igen och mycket riktigt nu finns regnstället även i 110 men lite dyrare. Jag beställer direkt och får hem leveransen bara nån dag senare.

Jag öppnar paketet och reagerar direkt på att detta regnställ inte är lika fint paketerat med papper och lappar. Alla lappar är borta.. Men tänker ändå inte så mycket på det där och då. Regnstället passar med lite tillgodo. De är ju stora i storleken.

Namnade med ett annat namn

Sen upptäcker jag den stora bristen. Regnstället är namnat med ett annat barns namn. Amen va är detta? Min nyköpta produkt kändes begagnad och inte alls så rolig längre.

Både jackan och byxorna var namnade! Hur kan man ens göra så och sen lämna tillbaka? Och hur kan Jollyroom ta emot en sådan produkt. Känns som att de missat lite i sin kvalitetskontroll vid returen.

Kompensation efter samtal med Jollyroom

Det blev till att kontakta kundtjänst och höra hur de vill lösa problemet. Produkten jag köpt i tron om en ny vara visade sig vara begagnad. Jag fick ganska snabbt svar och fick skicka in kompletterande bilder på ”skadan”. Därefter kom vi överens om att jag skulle få ett nytt regnställ skickat till mig. Det begangnade kunde jag kassera eller behålla som en extra.. Det blev jag faktiskt riktigt nöjd med.

Det nya regnstället kom precis som den första i papper och med lapparna kvar. Precis som sig bör. Nu är jag en nöjd kund igen!

Returen dröjde

Jo även min retur på första stället var lite krokig väg. Jag returnerade ett par stövlar och regnstället samtidigt men de kom att behandlas olika. En nackdel med deras system är att man inte får någon som helst återkoppling på att de mottagit min retur. Nu hade jag betalt via Klarna så de fanns vid min sida, vilket var skönt. Jag gjorde min retur även hos dem och de pausade min utbetalning och redigerade beloppet direkt. Nån dag senare hade jag fått insatt betalningen på stövlarna på mitt konto men inte regnstället. Först fyra dagar senare kom utbetalningen även på det. Eftersom jag inte hört något från Jollyroom så hann jag faktiskt bli lite orolig.. Ett smidigare system borde de kunna ha..

Nå ja nu har jag fått tillbaka pengarna och har två användbara regnställ.. Ett som ska slitas på förskolan och ett som ska nyttjas hemma så slipper vi transportera ytterkläder varje vecka.

Slutet gott..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *