Isabell, Kalas, Kalasinspo

Djungelkalas för kompisar

Idag har Isabell blivit firad av sina kompisar.. 13 djur har lekt och busat tillsammans i 2 timmar. Isabell var safariflicka och höll koll på alla djuren.. Det blev väldigt lyckat tema. Huset är äntligen återställt och jag bara längtar till John Blund kommer för shit va sliten jag är.. Lika roligt som jag tycker planerandet och genomförandet är så blir jag trött när det väl är över. Luften går ur mig. Skönt att det dröjer nio månader till nästa kalas.. ?

Som ni ser då är det ganska likt vuxenkalaset.. Där hittar ni alla recept dessutom..

Det som vi även gjorde på barnkalaset var charader med olika djur, spana djur (som kurragömma) och dansStopp.

2 reaktioner på ”Djungelkalas för kompisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.