Elin, Vardagen

Eldprov på midsommarfesten

Idag har kottarna varit en snabbis på förskolan för att fira midsommar.. Klä stången, ringdans och lekar roade dem i två timmar..

Jag gjorde en chansning och skickade Elin med en ryggsäck med extra byxor och trosor.. Å vet ni vad!!  Det gick galant.  Ingen påse med våta kläder.. Vi har numera två blöjfria flickor i vårt hus.. (Eller tre kanske jag ska säga)  😜

Efter förskolan gick vi till badet.. Precis lagom med folk och lagom temperatur i vattnet.. Det var dock lite kallare på land..

0 reaktioner på ”Eldprov på midsommarfesten

  1. Svårt när det låser sig.. Jag har haft ”turen” att det gått smidigt.. Jag har bara bestämt att nu tar vi blöjan och så har det fungerat.. Mitt tips är att ta blöjan och påminn om toan.. Låt honom välja var han vill kissa på pottan eller toan.. Då får han ett val men blöjan är inget alternativ.. Köp nya kalsonger.. Uppmuntra när det lyckas.. Olyckor händer och de är bara att bortse..

  2. Jo några olyckor har vi varit med om redan. Men tack för tipset. Ska följa mig av det. Nu ska han vara hos sin pappa över sommaren så kommer tvinga pappan att försöka och inte ge upp. Det ska jag absolut testa på honom. Han var så duktig ett tag där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *