Aktiviteter, Träning

En aktiv helg…

Helgen går mot sitt slut.. Underbart är kort säger de.. Denna helg har vi varit ganska fysiska vill jag lova. Vi började redan i fredags när jag och barnen åkte till Västra Ingelstad för lite sim och lek.. Utan att vi hade planerat det kom även familjen Friberg dit. Sjukt att vi båda hade samma tanken men så roligt.

I lördags körde Daniel med Elin till simskolan eftersom jag skulle boxas med pappa. Dock blev det inte han och jag men det var roligt att se honom in action. Grymt duktig för att vara första gången och detta intensiva pass på 80 minuter!! Även jag var mör efteråt!!

Bästa gänget. Stämningen på detta gym är något helt annat än andra gym . Här är man vänner!!! En social arena. Jag som aldrig gillat träna längtar till gymmet..

Kvällen spenderade vi med syster och mello som typ halva svenska folket gjorde. Om inte fler.. ?

Idag startade vi dagen men en ridtur på Kummingårdens ridlekis.. Elin red på sin favorit Putte och Isabell på Legolas.. En mysig tur i skogen..

Sen var det hem till hushållssysslorna. Tvätt tvätt och åter tvätt innan jag begav mig till gymmet för ett cirkelpass.. Jag fasade lite för passet innan då jag har haft träningsvärk i armar och ben idag.. Men jag genomled passet och det känns alltid lika skönt efteråt..

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av söndagslugnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.