Isabell, Shopping

En dyr lördag

Usch det känns som att denna helg kommer att gå fort!!! Snart är lördagen slut!! Idag har vi varit på simskola med Elin sen körde vi direkt till Bara för mys och bygge.. Det tar sig så pyromanen..

Jag och mamma fick ett ryck och körde till Jägersro.. Kappahl och Stadium stod i fokus.. Ytterkläder till Isabell var prio. Kappahl har just nu kampanj, köp 3 betala för 2. Eftersom Isabell ska ha byxor och jacka i vinter så är det läge att handla nu.. Min grundtanke var två jackor och ett par byxor.. Men tji fick jag.. De hade inte jackan i svart..

Det blev därför regnställ, stövlar och en sydväst som ersättning för jackan.. Regnsetet var på köpet men det blev ändå lite dyrare än jag först tänkt.. Isabell var nöjd dock..

Nu är barnen rustade för höst och vinter.. Skönt det!!

Morfar överraskade även med en golfbag till Isabell.. Ni kan tro hon blev glad..

Släktgolfen 2020 är hon kanske på banan.. Oj det kändes så långt fram med 2020 när jag tänkte tanken men shit det är ju bara två år kvar!! Galet.. Jag minns fortfarande när vi firade 2000 som igår…

Nå ja nu ska jag titta på ett avsnitt Wentworth innan jag somnar.

8 reaktioner på ”En dyr lördag

    1. Det är skönt att passa på när det är erbjudanden.. Jag håller med dig om att man aldrig riktigt är redo för vintern.. Även om hösten har sin charm.

  1. Snyggt, bra köp, Kappahls kläder är toppenbra. Jag hade också tänkt köpa ny overall eller byxa jacka till tösen nu. Dock kan hon ha den från förra året som det ser ut nu, så köpte en annan att ha här hemma och Kaxaoverallen på fsk.

    1. Jag tänkte att det är mer smidigt med jacka och byxor på skolan. ÄVen om Isabell vill ha overall så det får hon ha hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *