Träning, Videor

En familj som tränar!!

Vad ska det bli av denna tjej.. En kropp full av muskler!! Hon är nästan lika stark som Pippi, om hon får säga det själv.. 😉 Nä men inte långt ifrån.. Hon är starkare än mig!! Smidig till tusen också.. Hennes favoritsyssla förutom pyssel är att brottas med Daniel..

Nu har vi bestämt att hela familjen ska träna på stången varje dag.. Antingen på morgonen eller innan vi lägger oss.. Mitt mål är fem knäböj och Isabell kör på 30.. Ja ni ser vi är lite olika. Skyller på att hon är lite lättare.. 😉

Måste avslöja en sak.. I morse klappade hon mig på rumpan.. ”Mamma, varför dallrar din rumpa så när jag slår dig på skinkan??” (JA JAG VET SKÄMSKUDDE) ”För att jag har mycket fett på rumpan.” Svaret: ”Det har inte jag!!” Nä din lilla muskelknutte som fått sin fars kropp..

Nu ska här tränas!!!

4 reaktioner på ”En familj som tränar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *