Lina Svarar, Utmaningar

En gammal dopklänning som stödjer min teori

Dagens ord i utmaningen var gammal.. Jag har tänkt fram och tillbaka på vilken bild som skulle få representera gammal.. Till slut fick det bli denna dopklänning som jag döptes i.. Som även mina barn döpts i.. Inte nog med det även min syster och hennes barn samt mina kusiner.. Alltså en klänning med massa minnen i.. Tänk att vi alla är flickor dessutom.. Å jag har en teori om detta.. ?

Jo alltså i vår släkt så är vi nästan ENBART eller rättare sagt vi ÄR bara av det kvinnliga könet.. Sen har vi hittat män längs vägen som vi gift in i släkten och på så vis fört våra gener vidare.. Men våra gener är starka i grunden.. Låt mig få förklara varför..

Om vi börjar med släktträdet min mormor som gifte sig med morfar.. De fick två döttrar.. Dessa döttrar fick även de två döttrar var.. Alltså fyra kusiner (jag är den ena av dessa) Tre av dessa fyra har fått två barn å alla är flickor.. Våra flickor har ju inte fått barn än men följer de min teori så lovar jag att även de får flickor när det väl är dags.

Nu sträcker sig min teori ytterligare då även min mammas kusin har samma släktträd.. Mammas kusin har två barn.. Döttrar som i sin tur har fått döttrar..

Så ja i vår släkt får vi inte pojkar.. Men vad är det som gör detta då??? Jo det finns en sak vi alla har gemensamt.. Jo alla vi flickor har bara flickor som syskon men ALLA våra män (papporna till våra barn) har en syster (eller ensambarn) Alltså ingen som enbart har brödrar. Det är just det jag bygger min teori på..

Allt hänger på min kusin nu att motbevisa min teori. Om hon vill ha/ska ha barn och hittar en karl som endast har en bror så kanske hon bryter trenden och får en son annars kommer jag vara ganska säker på att även hon får flickor..

Vad tror ni.. Stämmer min teori?? Har ni något liknande i ert släktskap?? Just denna teori stämmer nog bara på vårt släktskap men det är ändå lite lustigt att det är så..

*****************************************************************************************************

Detta är en del av Maxarnas fotoutmaning

#maxarnasfotoutmaning

5 reaktioner på ”En gammal dopklänning som stödjer min teori

  1. Intressant tanke ? tyvärr kan inte jag säga detsamma hos oss. Väldigt blandat. Men en lustig sak hände. Jag har 4 döttrar, 3 har barn. Döttrar. Min ena dotters sambo har bara pojkar i släkten men våra gener gick igenom. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *