Min familj, Vänner

En oväntad vänskap..

I livet gör man dagligen en massa val.. Varje val för dig olika vägar och olika scenarier uppstår beroende på valet..

Vi valde att flytta från Äsperöd för att flytta till Anderslöv.. Vi flyttade närmare vårt nätverk men till en by utan vänner.. Vi kände ingen i Anderslöv.

I samma veva som vi köpte huset fick vi även veta att vi väntade tillökning.. Så nu skulle vi flytta till en ny by och starta en familj på riktigt.

Det finns många sätt att skaffa vänner på och ett är ju grupper på sociala medier. I en grupp för gravida och nyinflyttade i Anderslöv hittade jag en tjej som verkade riktigt trevlig.. Efter att ha pratat ett tag så började vi inse att vi faktiskt var bekanta med varandra sedan innan. Tyvärr finns de bilderna bara i fotoalbum annars hade de garanterat varit med i detta inlägg.. Det var ju Helena jag pratade med på nätet.. Min kusins kompis!!

Vårt allra första möte (I nutid) var faktiskt den 19 juli hemma hos min moster.. Vi var alla tre där och badade i poolen.. Där och då kände jag inte alls igen Helena från förr. (Hon är lite av en kameleont som ni när se på bilderna nedan).

Men vi hade en trevlig dag i solen och det ena ledde till det andra.. Hon åkte med mig hem och vi bestämde en date redan dagen efter. Jag hade bakat Kladdkaksmuffins..

Det var den 20 juli 2011.. Idag är det exakt 8 år sedan.. Vi visste inte då hur betydelsefull denna fika skulle bli för oss. Vår första gemensamma fika och även fikan som förändrade våra liv.. Fikan blev ett frö… Vi var då båda nyinflyttade till Anderslöv och med varsin kula på magen. Det var den 20 juli och inte visste vi då att 20 skulle bli vårt datum. För en månad senare, 20 augusti, föddes hennes Alicia och efter ytterligare en månad, 20 september föddes min Isabell..

Våra flickors första möte!! Det roliga är att vi inte alls hade planerat kläderna men ändå var de nästan exakt likadana.. ?

Åren har gått och för varje år har vår vänskap växt till något större!! Visst är vi bästa vänner men det ordet räcker inte riktigt till utan vi är FAMILJ!! Inte nog med att jag och Helena är BFF även våra döttrar har växt upp tillsammans från dag ett och är sanna BFF och som inte kan vara ifrån varandra mer än en dag innan de börjar sakna varandra. För att inte tala om våra män som helt plötsligt har börjat ta ton i vår gemensamma familj och bokar egna familjeträffar för oss alla.. Elin som älskar bebisar blev ju överlycklig när Ebbe föddes och satt som klistrad vid hans sida.. Även om Ebbe nu fyllt två så är Ebbe fortfarande en stor favorit hos Elin. De leker så fint tsm. Sen kom Max! Där jag fick äran att bli gudmor och på så sätt knyta ihop våra band ytterligare.. Helena jag är så glad att vi tog oss tid att fika kladdkaksmuffins den där 20 juli 2011.. ?? Love you!!!


Alltid vid din sida!!! I vått och torrt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.