Inredning, Inspiration

Ett vardagsrum i förändring..

Jag hade tänkt att vänta med bilder tills vardagsrummet var helt klart men ni kan få se några fler bilder redan nu.. När vi kom hem med våra inköp insåg vi att det blir mycket bättre med enbart fåtöljer så därför avbokade vi soffan vi beställt. Vi kommer inom en snar framtid köpa en eller två till fåtöljer som vi kommer sätta i ett U eller i cirkel. Rummet känns mer luftigt på så vis.

Det gör även att vi slipper flytta bokhyllor och allt. Vi har även kommit fram till att vi inte alls ska ha ett vitt soffbord utan skaffa något mer rustikt i 50 tals stil. Det syns inte på bilderna men vi har ett gammalt skåp som står i ena hörnan och det kom verkligen till sin rätt när fåtöljerna kom in. Så det blev bara så naturligt att köra på den stilen. Det gamla mot det nya.. Mattan är lånad från Elins rum för att känna in vad vi vill ha.. Under matbordet vill jag ha en matta med lite färg i.. Än har jag inte hittat den perfekta.

Rom byggdes inte på en dag men med små steg når vi målet. Den vita skänken som jag ska ha som ett sidebord är på väg hem till oss och levereras närsomhelst.. Ska bli spännande då jag tror den kommer göra mycker i rummet.

Jag ska även bestämma mig för om jag ska beställa posterna eller köra på de tavlor som vi redan har.

Kanske ska slänga in ett par före bilder också så ni ser skillnaden..

0 reaktioner på ”Ett vardagsrum i förändring..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.