Julkalenderar 2017, Lina tipsar, Sponsrat

Färdiga julkalendrar till barn

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Hiko

Tipsen på julkalendrar börja poppa upp lite här och var. Så jag tänkte fortsätta på det spåret och tipsa om färdiga julkalendrar för barn. För visst är det något speciellt i december när man räknar ner till julafton. Jag är fortfarande ett barn och tycker det är så roligt med julkalendrar. Jag tycker det är lika roligt att göra egna till mina barn. De brukar ha en paketkalender och nån chokladkalender. (Ja handen på hjärtat så har även jag en chokladkalender)

Men ibland kanske man vill köra ett mer bekvämt kort och faktiskt billigare. Det finns ju faktiskt färdiga adventskalendrar att köpa. Som exempelvis säljer Hiko adventskalendrar från Lego och playmobil där man för var dag får nya legobitar till att bygga en helhet. Ett jullandskap till Lego Friends eller en scen av pirater där en pirat till och med är självlysande. Eller varför inte samla på vår allas favorit Pippi. Bakom varje lucka gömmer det sig en ny figur från Pippi och hennes vänner. Den passar ju de lite yngre barnen som inte är så intresserade av lego kanske.

Fördelen med att handla din adventskalender på Hilko är att de strävar mot att vara billigaste leksaksbutiken i Sverige, vilket gör att de pressar sina priser maximalt. Dessutom är de noga med kundkänslan och vill att vi som kunder ska bli nöjda med vårt köp och tycka det är enkelt att handla. Det är viktigt för att vi ska vilja komma tillbaka.

Deras frakt är ganska låg den endast ligger på 49 kr och alla beställningar som läggs innan klockan 14.00 skickas samma dag. Alltså erbjuder de snabba leveranser.

Är det så att du hellre vill fixa en egen julkalender till ditt/dina barn så kan jag rekommendera att spana i deras övriga sortiment för att hitta billiga leksaker av märken som Brio, Mumin, Lundby och Disney mfl.

adventskalender för barn, lego, playmobil, pippi

0 reaktioner på ”Färdiga julkalendrar till barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *