Elin, Kalas, Studier

Färdigbakad….. Bara lite kvar..

Nu blev jag riktigt nöjd med min rubrik.. ?? Den har egentligen två betydelser och passar så bra på båda..

Det ena var att jag igår blev färdig med mina tårtor.. Alltså är det som skulle bakas till kalasen klara.. 116 kanelbullar och 3 tårtor. Men precis som rubriken säger så finns det lite kvar att fixa innan det är helt färdigt.

Det andra är att jag äntligen fick mailet från vår ordförande. Han tyckte vi gjort ett jättebra jobb med att ändra innehållet i vår uppsats och hade inget mer att säga om innehållet. Alltså är vår uppsats godkänd och vi färdigbakade speciallärare. Men återigen som rubriker lyder så här vi lite kvar.. Uppsatsen ska in igen som PDF och det viktigaste vi ska ansöka om examen. ??

7 reaktioner på ”Färdigbakad….. Bara lite kvar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.