Bloggrelaterat

Fel på statistiken på nouw

Ikväll är jag lite irriterad.. Egentligen så ska man inte bry sig så mycket om statistik på bloggen.. Jag försöker att inte tänka så mycket på det men gör såklart det ändå.. Jag har ett mål per dag som jag vill uppnå.. Ett mål som jag nästan alltid klarar uppnå. Nackdelen är när jag inte uppnår målet så blir jag stressad.. Men försöker tänka bort det.

Men idag är min irritation befogad.. Min statistik står stilla!!  Jag ser via Google Analytics att jag har massa besökare i realtid men inga registreras i nouw statistik.. Sjukt störigt..  Alla kan inte vara återkommande besökare.. Så det är nog något fel på nouw statistik idag.. Fler som har problem??

34 reaktioner på ”Fel på statistiken på nouw

  1. Jag har också hört att flera har haft problem med delningen på Facebook och andra sidor. GA är en sida som för statistiken över bloggen där du kan läsa ut mycket mer än via nouw statistik. Du får målgrupp källor beteende och mycket mer.

  2. Under målgrupp ser du statistiken. Du väljer högst upp till höger om du vill visa per månad, vecka eller dag. Användare är samma som unika besökare. Sessioner är sidvisningar..

  3. JAG HAR OCKSÅ PROBLEM!!!!! Gud vad glad jag blev att jag hittade det här inlägget. Så att jag vet att jag inte är ensam. Det är FORTFARANDE problem här hos mig och jag håller på att bli tokig. Har mejlat både Blogkeen och Nouw och väntar på svar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.