Elin, Vardagen

Firad treåring och sömnpulver

Att bli firad på förskolan är alltid speciellt. Är man ett sommarbarn så glöms man lätt bort. Förra året glömde de fira Elin då hon slutade nån dag innan hennes födelsedag. Men nu i år glömde de inte utan firade i förtid.. Med sång och glass blev hon firad av alla sina kompisar..

Självklart med en krona på huvudet..

Själv är jag utom mig av trötthet. Helt galet trött att jag var tvungen att vila/sova en stund efter jobbet idag.. När jag vaknade slog det mig vad min trötthet beror på.. Det är ju min allergimedicin jag knarkar mot pollen ju.  Den gör mig sjukt trött.. Det är nästan som att välja mellan pest eller kolera.. Allergi eller trötthet… Just nu är gräset på höga nivåer och det märker jag tydligt!!!! Nä är det inte vinter snart. 😂😂

0 reaktioner på ”Firad treåring och sömnpulver

  1. Ja pikatten.. borde vara förbjudet med allergier.. Jag var inte jätteglad över att de glömde men försökte hålla det för mig själv då Elin inte brydde sig..

  2. Jag får välja att må lite dåligt för jag kan inte ta dubbla tabletter mot min allergi då är jag drogad typ, men finns visst allergimediciner med samma effekt som inte har den tröttande effekten, kanske vore ide att testa för oss båda, samt sötaste treåringen med kronan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *