Elin

Flera veckors oro är över

I veckor har Elin pratat om utflykten till pedagogens gård med en fasa.. Hon ville verkligen inte dit.. Många tårar på hennes kinder och många oroliga samtal. Vi förstod inte vad denna oro bottnade i då hon inte kunde sätta ord på vad som bekymrade henne.

Men så fick vi svaret.. Pedagogen har berättat att hon har traktorer, hästar, grisar och en HUND. Denna hund har varit grunden till allt.. Alla som känner Elin vet att hon är livrädd för hundar.. Pedagogen har inte vetat detta utan pratat om sin hund och hur snäll den är och hur den älskar barn.. Älskar barn och Elin har hört Älskar äta barn.. Ja ni förstår. Denna hund har skapat enorm oro hos Elin.. Men när hon väl satte ord på sin rädsla kunde jag i samtal med pedagogerna komma fram till en lösning. De är verkligen fantastiska.. De löste situationen helt utan problem..

Oron satt kvar in i det sista och hon ville verkligen inte dit i morse men när jag hämtade henne var det helt annat.. Då ville hon dit igen och hon har bara pratat om denna roliga utflykt.. Hon har haft en toppendag och inte behövt hälsa eller ens se hunden..

Det var som vi anade att hon väl på plats skulle tycka om det men jag var ändå beredd på ett samtal om att hämta.. ?

Elin har fått åka både släp efter traktorn och sitta i traktorn.. Vilken lycka för en traktortokig tjej..

6 reaktioner på ”Flera veckors oro är över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *