Isabell, Vardagen

Föräldrabesök i förskoleklassen

Då var det fredag igen.. 2 månader kvar på vårterminen sen väntar sommarlovet.. Hur galet är inte det på en skala? Efter sommaren börjar Isabell 1:an och jag ska börja jobba heltid igen efter 4 år.. Hua mig.. Men det tänker vi inte på idag.. Nä idag fokuserar vi på lite roligare saker.. Nämligen…

Föräldrabesök i skolan

Isabell berättade att andra mammor hade besökt hennes klass och tyckte att även jag skulle vara med en heldag.. Självklart ville jag det.. Så vi pratade med pedagogerna och bestämde att jag skulle vara med som idag. Spännande..

Jag minns så väl när jag själv var barn och mina föräldrar var med i skolan. Det var alltid en speciell känsla. Man var så stolt som barn på något sätt.

Jag tror det är lika roligt för båda två. Ja alltså både för föräldern att vara med som för barnet att ha sin förälder på plats och visa upp sin vardag..

I övrigt väntar en ganska lugn helg där vi faktiskt mest har planer på hemmaplan. Här ska fixas och donas hemma för en gångsskull.. Städ och tvätt och sånt roligt som har legat lite i skymundan för andra roligheter..

Vad händer i helgen för dig då?

13 reaktioner på ”Föräldrabesök i förskoleklassen

  1. Vad mysigt att få följa med henne och se hur hennes vardag är 🙂 Min helg kommer bestå av jobb och att boa inför kommande bebis 😉 kram

  2. Åh vad mysigt att du ska vara med i skolan. Jag har inte varit det men hoppas jag kan boka in något framöver.
    Ibland behöver man ta tag i hemmet lite mer ordentligt ?
    Här blir det en del bortaplan i helgen…Trevlig helg!

  3. Vad roligt att du fick vara med henne i förskolan idag ? ? Hoppas att din helg blir trevlig tillsammans med all städning och tvätt? För mig väntar en inspelning på söndag??

  4. […] lämnade jag och Isabell skolgården efter skolans slut idag. Isabell tyckte att det hade varit super att ha med sig sin mamma i skolan idag. Å jag måste säga att jag är lika glad. Det har varit rena lyxen att få ta del av Isabells […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.