Elin, Min familj

Föräldramötet fick sig en twist…

Idag är ingen vanlig dag för idag är det makens födelsedag.. Hurra Hurra Hurra till honom idag.. Vi firade honom med sång och paket på sängen.. Isabell var taggad och väckte mig redan 3 i natt och frågade om vi inte skulle ta och sjunga snart..😂

Nå ja vi sov några timmar till.. Men i övrigt har vi inte hunnit med så mycket firande..

Isabell har haft sin träning och Daniel sin.. Jag har varit på föräldramöte på Elins förskola. Jag blir mer och mer övertygad om att vårt val av byte av förskola var rätt.. Jag är så nöjd med denna förskola..

När mötet varat i nästan en timme och de frågade om vi hade några frågor så trodde jag mötet var slut men nädå.. Då ändrade mötet fokus och vi föräldrar hamnade i rampljuset.. Avdelningen har nu Sagotema som arbetsområde. Vi fick därför en uppgift att skapa något utifrån temat.

Vilken saga gillade jag som liten? Detta skulle jag sen rita, bygga eller skapa. OMG.. Ingen lätt uppgift.. Dels att komma på en saga men även att skapa något. Ganska snabbt kom jag fram till Pippi.. Hon har alltid varit en favorit.. Så när jag såg lite filttyg så föll bitarna på plats..

Jag tyckte faktiskt att uppgiften var riktigt rolig och vilken härlig stämning under tiden vi pysslade.. Alla gjorde sitt bästa och blev jättefina verk..

I morgon ska Elin få se mitt verk och se om hon kan se vem det är..

De har även en kompisbok där de skriver fina saker om varandra.. Detta är Elins kompisars syn på Elin

Elin är bra på att bli kär tyckte jag var sött.. Har aldrig hört henne prata om kärlek till någon här hemma.. ☺😂😘

Men som sagt ett mycket trevligt föräldramöte..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *