Resor, Vardagen

Första dagen i Davenport Orlando

Just nu befinner vi oss i Orlando Davenport. Vi har hyrt ett hus i området Westridge på 100 Casterton Cirkle i Davenport.

Vårt hus..

Första dagen här i Davenport började ganska tidigt.. Redan vid fem var vi vakna och åt frukost tillsammans.. ? Vid sju var vi redo för äventyr men solen hade ju inte ens gått upp. Var nattsvart ute.. Så fort ljuset började infinna sig slängde tjejerna av sig kläderna och hoppade i poolen..

Morgonpigga flickor!!

Vi bestämde dagens planer och tog sikte på shopping at Orlando Vineland Premium Outlets. Det var bara en lång väntan tills de öppnade klockan 10. ?

Vi kom dit precis lagom tills de öppnade.. 10.00 och vi var superhungriga redo för lunch..? Så vi startade shoppingen med att luncha..

Paus i shoppingen

Det blev en hel del shopping men ändå inte lika mycket som förra gången. Det var ganska dyrt trots allt. Kronan är så låg just nu..

Sen helt ärligt!! Varför denna AC inne i affärerna.. Vi frös jättemycket inne i affären sen ute var det precis lagom varmt. Kontrasterna var inget bra..

Stolt tjej i ny outfit

Under året när vi har fyllt år så har vi fått pengar till resan. Pengar att använda som fickpengar. Dessa pengar styr barnen över helt själv. Är de slut så är de slut. Det var så roligt att se flickorna ta sina beslut och värdera sina inköp. Isabell såg nån komma i en klänning som hon föll för direkt. Hon satte span på klänningen och letade efter den i varje butik. Men först när vi kom till Wallmart hittade hon den. Mamma där är den!! Lyckan var total. Hon hittade även skor som hon dog sötdöden över och öronmuffar.. Även Elin köpte skor men tvekade lite då hon skulle betala dem själv men begäret tog över och köpte sig ett par.. Plus lite godis.. ?

Prinsessan Olivia blev med nya glasögon..

Efter shoppingen åkte vi hem och beställde Pizza hem till huset.. Vid sju var jag redo att kasta in handduken. Elin somnade nästan på golvet med hann komma upp på kudden innan hon däckade. Övriga flickor hoppade i poolen. Jag och Elin är stöpta i samma form..?

Nu ska vi snart starta denna dag och se vad den har att erbjuda..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.