Elin, Högtider, Presenttips

Första julklappen är fixad

Nu rasslar det till och innan vi vet ordet av det så är julen här.. Så det gäller att vara ute i god tid.. Vi har dock sagt att vi ska begränsa julklapparna i år.. Varför dessa enorma berg? 

Nu på morgonen har jag dock köpt varsin julklapp till Isabell och Elin.. Disney on ice kommer till Malmö i januari. Isabell sa själv för nån dag sedan att hon önskade att hon,  Elin och jag kunde gå på Disney on Ice. En bra julklapp tycker jag. Klart jag fixar det då!!

Beställde man innan 8 sept var det 50 kr billigare per biljett.. 150 kr för vår del.. Det är ju ganska mycket. Vi fick perfekta platser på rad 2.. 👌

Denna gång bjuder Disney på fyra förtrollande världar

Först ut på isen är Blixten McQueen, Bärgarn och resten av gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Du får se dem i ett race på is som du aldrig sett förr. I nästa äventyr dyker vi ner i Den lilla sjöjungfrun Ariels magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr någonsin med Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna. Ännu mer magi och spänning väntar när det är dags för äventyret i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST. 

Tror det blir en uppskattad julklapp.

0 reaktioner på ”Första julklappen är fixad

  1. Vi köper alltid bara en grej vad till våra som de kan öppna å sen får de en weekend tillsammans. Förra året vad vi Helsingborg året innan lalandia å Jönköping före dess. Så uppskattat å härligt för hela familjen! ?

  2. Vilken upplevelse! Vi har också sagt att vi inte ska köpa en massa julklappar, jag är ju föräldrarledig och sista månaderna nu har jag gått ner en hel del i inkomst. Jag vet att dem får julklappar från fler än oss så dem sitter inte utan ändå. Sen har vi prickat in 2 barn som fyller år i november ? Tur man börjar jobba sen så pengarna rullar in som vanligt igen ?

  3. Jag har med köpt Melanies första julklapp , hon ska även få ge son gudfar en biljett ? Lite tråkigt att dom inte hade rabatt på biljetterna för 455 kr ?? Blev ganska så.dyret med tre biljetter men jag ville verkligen att vi skulle sitta på.parket längst fram . Men det blir bara en gång för att jag alltid har vela sitta där ?man ser lika bra längre bak med ??

  4. Så fint att ge sin gudfar en biljett.. Vi sitter på rad två. samma som förra året då det var perfekt eftersom det är nivåskillnader där. Man är ju nästan på isen. ?? Men ja dyrt är det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.