Isabell

Förstaklickare

Munnen gick i ett på Isabell igår när hon skulle berätta om sin första skoldag.. ”Mamma, fröken var också pirrig i magen”. Vi fick gå genom 6ornas händer å lärarna blåste såpbubblor.. Vi fick papper och en by mapp å penna och suddi.. Ja ni förstår.. Första skoldagen var stor..

Tyvärr missade jag själv ceremonin men Daniel fanns på plats och andra föräldrar. ? Jag är så nyfiken på hur deras klass och undervisning går till..

Vad jag förstod på Isabell finns det viss likheter med min klass. Vi läser samma högläsningsbok, samma lära känna övning.. Säkert göra fler saker samma.. Tänker ABC bok och mattebok.. Ja det ska bli roligt. Det är inte ofta det inträffar att jag undervisar en etta samtidigt som mitt barn går i ettan.

Jo ang Isabells uppskattning av lärarens ålder var inte helt tokig. Hon uppskattade 15 år men hon är 23 år.. Så en ung lärare nästan som jag.? Bara 10 år yngre… ?

6 reaktioner på ”Förstaklickare

  1. Ja kul att vi båda har ettor..
   Jag har haft favorit innan och vet att många gillar den men jag tycker boken är för tjock. Jag gillar jobba mycket i grupp och göra matematik i andra sammanhang därför vill jag ha en relativt smal mattebok. I år ska jag köra på Mitt i prick tror jag den heter. Innan har jag även haft Mattedetektiverna som nu är uppdaterad till Upptäck Matte.. Också jättebra bok.

   I svenska ska vi ha bokstavsboken ABC och läsa Huset på Alvägen.

   Vi är lika gamla jag är 84a.. Född sent på året. ?

  1. Ja första klass är verkligen speciellt. Jag trodde FSKK skulle vara stort men att börja ettan var större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.